Måndag och favoritlåt just nu,

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Usch, idag har det verkligen varit måndag och då menar jag MÅNDAG! En sån skitdag så ett tag kände jag att nu räcker det! Känslan av att inte orka gjorde sig påmind och den känslan är jobbig. Jag lyckades skärpa mig, nästan lite som att säga till sig själv att andas, en sak i taget, peppa sig själv, idag var ingen rolig dag. En sådan här dag kan jag stoppa ner i en ask och begrava. Nu är den snart över tack och lov! I morgon är en ny dag med nya möjligheter, klyschigt men sant.
 
Stallet idag blev verkligen min återhämtning. Jag har inte varit där på flera dagar och idag var stallet verkligen guld värt. Jag kunde stå och mocka skit och rensa hjärnan. Prata med stallvänner och tänka på helt andra saker än jobbet. Lotus fick gå ett dressyrpass med Alva och han var så fin! Lille hopphästen, jag bara dör i hjärteroten när jag ser hur han jobbar och hur duktig han har blivit!
 
Igår hade jag lite pysslefix i Skogsbacka. Min fina skål som jag fick av en klass en gång piffade jag till med lite blommor.
 
 
Lite snyggt blev det allt och nu kommer skålen till användning.
 
Måste bara tipsa om ett album... det är Post Malones nya "Hollywood´s bleeding". Så bra! Det var Alva som spelade Post Malone för länge sedan när vi satt i bilen och åkte till hopptävlingar och jag fastnade direkt! Så sjukt bra! Även hans äldre album är så bra! En låt som jag fastnat för på hans nya album är "Circles". Lyssna om ni känner för det...
 
 
Nu ska jag i säng och ladda inför i morgon! Hoppas ni har haft det bra!
 
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

Önskar dej en fin tisdag! Kram från mej!

Svar: Tack! Önskar dig detsamma!🤗
malinlorentzon.se

Till top