Morgonfodring och nästan skalperad.

I morse ringde klockan tidigt. Efter frukost rullade bilen mot stallet för morgonfodring. Tro det eller ej, men det är något jag sett fram emot den här veckan, trots att det blev en mindre sovmorgon. Det är så mysigt att komma dit på morgonen, jag har ingen tid att passa utan kan utan att känna mig stressad låta alla äta i lugn och ro och sedan ta ut dem en efter en. Självklart klappar jag om alla och så pratar jag med dem, låter säkert konstigt för många, men att ta ut en häst utan att säga något till den, låter superkonstigt för mig. Det här är återhämtning för mig.  
 
 
När stallet var klart åkte jag hem och tog lite kaffe innan det var dags att åka tillbaka till stallet igen. Idag tränade Alva dressyr och dressyrprogrammet inför nästa vecka och skolmästerskapen.
 
 
Senare i eftermiddags åkte jag ut till Skogsbacka. Idag har vädret varit helt fantastiskt fint! Som alltid var det så skönt att komma ut till landet. Den här helgen har jag lovat att se till korna som går här ute, att de har vatten och är på plats. Det känns bra att kunna hjälpa till och är vi här så kan vi lika väl kolla till dem så slipper bonden som äger dem åka hit bara för den skull, Jag tror de har fullt upp ändå, så att slippa en liten sak kan ju bara underätta.
 
När vi kom ut så var det någon som var väldigt nyfiken.
 
 
Det var lite strul med badkaret när jag fyllt på vatten så jag fick hoppa in till dem i hagen, men de var så snälla. Stod bara och tittade på vad jag pysslade med🙂.
 
 
 
Står man med ryggen mot så blir de genast lite mer nyfikna. Idag höll jag på att bli lite smått skalperad ha, ha ,ha. Det var ingen fara, jag hann hoppa undan innan hon fick för stort tag i håret 😅.
 
 
Åh, vad jag älskar att vara här ute. Helt själv (med familjen), inte en mänsklig granne inpå husknuten som stör sig på skitsaker. Hoppas verkligen att jag någon gång kan få bo såhär på heltid! Det är min allra högsta dröm!
 
Hur har ni haft det idag? Har ni också haft toppenväder? Jag hoppas att ni har haft en finfinlördag!
 
Nej, nu sa jag snart lägga mig. I morgon satsar jag på sovmorgon. Jag tror i och för sig att jag ska ställa klockan ändå. Sist jag sov här ute sov jag till 09.40. Lite för länge 🙂
 
Har det bra alla och det är så kul med alla era kommentarer! Tack!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita :

Visst är det mysigt med Morgonfodringar!! :)

Svar: Ja, supermysigt! 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Emm:

För mig som aldrig varit stalltjej så låter der helt magiskt. 👌🏻 ga en fin vecka!

Svar: Ja, det är det verkligen 😊 Önskar dig också en fin vecka!🌸
malinlorentzon.se