Nu händer det grejer.

Gott & Blandat, Inredning, Skogsbacka / Borosan, Tapet / Permalink / 3
Go kväll alla fina bloggläsare! Idag var det lite extra kul att logga in på blogg.se och se alla kommentarer ni lämnat. Så kul att få respons på inlägg och jag svarar alla 😘 Idag har jag provat pennorna som jag skrev om och de var verkligen så bra som jag trodde.
 
Alva har varit lite krasslig de senaste dagarna. Idag var första dagen hon red efter att hon legat och tagit det lugnt sedan träningen i söndags. Lotus var så fin och hon behöde knappt hålla i tyglarna emellanåt. Det är en riktigt go känsla!
 
 
I morgon händer det spännande saker. I morgon bitti kommer tapetseraren och börjar med hallen här hemma. Det ska bli så kul! Äntligen ska vi få en snygg hall. Tapeten vi har valt är en ljus med mönster. Det är denna Borosan-tapet som vi beställt...
 
 
Idag finns det så mycket fina tapeter och det är mycket mönster och färger som gäller. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att tapetsera om på fler ställen här hemma och då skulle jag välja färg och mönster.
 
Ikväll är det "studieafton" som en kollega till mig sa idag, kvällen innan studiedag. Det är riktigt skönt och jag behöver inte jobba något såhär kvällen innan studiedagen utan bara ta det lugnt. När det är studiedag så innebär det också lunch ute. Det får vi inte missa och idag satt vi och kollade menyerna. Vart vi ska är redan klart!🙂
 
Hur har ni haft det idag? Bra hoppas jag!
 
Kram Malin💕
#1 - - sara:

Snygg tapet! Längtar själv efter att få välja färg, tapeter och inredning till huset som vi bygger:)

Svar: Tack! Åh, vad kul med nybyggt hus! Förstår att du längtar!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Så kul att få upp Tapeterna! :D

Svar: Ja, det ska verkligen bli ett lyft!
malinlorentzon.se

#3 - - Emm:

Vacker tapet! Hoppas allt är bra 🌻

Svar: Ja, visst är den fin! Tack, här är allt bra! Hoppas att allt är bra med dig!
malinlorentzon.se

Till top