Tävlingsdag!

Idag har vi varit iväg och tävlat. Det var ett tag sedan vi var iväg, vi stötte på lite problem på ett par träningar för ett tag sedan och backade i och med det. Händer något sådant anser jag att det bästa är att backa, "gör om och gör rätt" och fortsätt därifrån. Det vinner du mycket på.
 
Idag blev det en start i 1m. Vi kom fram i bra tid, vilket sedan visade sig vara väldigt god tid, för tiden hade ändrats under tiden vi åkte upp till Vreta där vi tävlade. Lotus fick hö och vatten, vi tog fika, kollade in omgivningen. Det är hemmaplan för Alva, hon går där i skolan. Vi träffade Lotus förra ägare och pratade med dem. Sedan blev det snart dags att göra iordning Lotus.
 
💓
 
Alva och Lotus gjorde en finfin runda och det var inga tveksamheter. Alva var så nöjd efteråt för känslan var verkligen toppen. Det var precis det vi ville ha ut av tävlingen. Att det sedan blev ett retligt pet på hinder nr 3, visst, det är irriterande och ska så vara och man är tävlingsmänniska, men det la sig snabbt. Fokus idag var ju känslan! 
 
 
Nöjda åkte vi hem. Värst idag var alla bilister som gjorde sådana otäcka omkörningar! Vi undrade alla om de fått sitt körkort i en kexpaket?!😠
 
Efter att vi kommit hem har jag vilat och tagit det lugnt. Det var den lördagen... Hur har ni haft det idag?
 
Kram Malin💕