Vilodag för mig och Lotus

Direkt efter jobbet idag åkte jag till stallet och eftermiddagsfodrade Celinne och Lotus. Hampus hade varit så snäll och fixat resten av stallet så jag har bara kunnat ta det lugnt resten av dagen och kvällen eftersom Lotus fick vila. Så skönt!  Det behövde jag!
 
I eftermiddag har jag passat på att sova en stund. Jag ska visst se väldigt pigg ut har jag fått höra, vilket jag har svårt att förstå för jag känner mig allt annat än pigg ha, ha, ha, men det är ju snällt sagt så jag får väl ta till mig det ändå.💞
 
Förra helgen var jag i affären Äppelmynta som ligget utanför stan. Där köpte jag mig nya krukor till huset i stan. Så fina!
 
 
Nu ska bara de nya gardinerna komma upp med. Jag beställde nya vita med lite mönster i från Jotex. Det får bli i helgen. Nu behövs bara en ny soffa, matta, bord och tv-möbel så är jag nog lite nöjd sedan. Skulle i och för sig kunna tänka mig att tapetsera om också.😊
 
I morgon är det fredag igen. I helgen väntar skördemarknad i byn som inte ligger så långt från Skogsbacka. Det ska bli så kul!
 
Hur har ni haft det? Är det något ni är sugna på att läsa mer om i bloggen? Mer torp? Mindre torp? Mer häst? Mindre häst? Ska jag bli ännu mer personlig eller är det bra som det är? Ja, vad tycker ni? 
 
Ha det gott alla fina bloggläsare!
Kram Malin💕
#1 - - Jessica:

Tycker Du har en härlig blandning i din blogg 💕

Svar: Tack! Vad bra! Alltid svårt att veta vad läsare vill läsa :) Men då kör jag på som jag brukar 😊
malinlorentzon.se