Annandag påsk

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Sista dagen på den här påsken. En annorlunda men ändå bra påsk måste jag säga. Det har självklart varit tråkigt att inte ha kunnat träffa nära och kära, samtidigt som det har varit lugnt och skönt. Så den här påsken har känts lång samtidigt som den sprungit förbi, ja hur nu det går ihop sig...
 
Den 13/4 innebär två födelsedagar. Den första som vi firade idag var lilla Skrållan, vår lilla Skrålleboll som fyllde två år. Jag hade inte en tanke på det idag förrän smset från Agria kom om att hon fyllde år. Det blev självklart en massa godsaker till familjens lilla buse. Annars tog hon dagen rätt så chill. 
 
 
Brukar ni fira era fyrbenta familjemedlemmar? Det gör alltid vi. En självklarhet för oss, de är våra famlijemedlemmar. De förstår kanske inget av det men det känns bra i hjärtat. 
 
Den andre som vi har firat idag är vår fantastiske Lotus, vår häst. Idag fyller han 14år. Lotus firades med en ordentlig borstning, en tur ut i skogen, äpplen, morötter, slobber, nybäddat i boxen mm. Klappar och många pussar på mulen blev det såklart. 
 
💖
 
Nybäddat. 
 
Mums med slobber kryddat med äpplen och morötter.
 
Annars har det varit rätt lugnt idag. Ikväll är jag rätt trött för i natt blev det inte många timmars sömn. Vissa nätter sover jag så dåligt. Ikväll kommer jag att se till att komma i säng i bra tid ikväll för i morgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Jag gör ett test och jag hoppas att det kommer att gå bra och ni får gärna hålla en liten tumme. Problemet med ryggen har blivit så mycket bättre så jag hoppas att den ska hålla.
 
Hoppas att ni har haft en finfin dag idag! Klicka gärna på "gilla-hjärtat" när ni kikat förbi😘
 
Kram Malin💞
 
 
 
 
 
#1 - - Kikki:

Klart man ska fira sina 4-benta familjemedlemmar! Gjorde alltid vi då vi hade djur 😊

Svar: Kul att höra att det är fler som gör det :) Visst är det mysigt!
malinlorentzon.se

Till top