Ännu en vacker dag.

Gott & Blandat, Lotus WL / BELL, Lotus WL / Permalink / 0
Hur har ni det där ute i vårvädret? Idag har det varit en så mycket bättre dag igår. Igår var det mest en "måndagsdeppsdag", sådär är det ibland. På förmiddagen idag fick ryggen sig en omgång hos sjukgymnasten. Det var riktigt skönt. Musklerna var mjukare idag än sist jag var där. Jag åkte därefter hem till mina föräldrar och fick inköpslista som jag fixade åt dem. I dessa coronatider får de inte gå ut i affärer och handla för mig och brorsan, så då hjälper vi dem. 
 
Nu när det är vår så har Gustav plockat fram sin cykel och idag kom hans nya cykelhjälm på posten. Han valde vilken han ville ha och var supernöjde med den. Visst är den snygg! 
 
 
 
 
 
Riktigt snygg tycker jag och sitter bra och skyddande på huvudet. Toppen! 
 
Ikväll har jag haft Lotus och stallet, Alva har fått ledigt. Det är så skönt att komma ut dit och känna hur alla bekymmer och stress rinner av mig. Lotus och jag tog vår vanliga tur ut i skogen. På ett ställe hade ett träd blåst ner över stigen så vi fick trixa oss runt och hitta en annan väg. Det gick bra. När vi red där i skogen sprang det upp ett rådjur strax framför oss. Lotus brydde sig inget särskilt. Det var ett rådjur som var riktigt runt om magen så där blir det nog ett kid framöver. 
 
 
Så vackert ute nu! 
 
Ikväll har vi sett den nya serien "Bäckström" med Kjell Bergqvist. Den var riktigt bra! 
 
Ha det bra alla därute och var rädda om varandra! 
 
Kram Malin💞
Till top