Det går framåt.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Blommor, Lotus WL, SWB, Torp / Permalink / 2
I morse ringde klockan skapligt och jag gick upp, åt och drog till stallet för morgonfodring. Så mysigt! 
 
Gott med frukost! 
 
När jag vart hemma en sväng åkte Alva och jag tillbaka till stallet för lite hoppning. Jag började som jag brukar göra med att värma upp Lotus och därefter körde vi igång. Idag kändes ridningen på ett annat sätt än innan. Vi har hoppat varje söndag i några veckor nu och de första gångerna har jag varit så nervös för hoppningen, hjärtat har slagit superfort och jag har varit tvungen att påminna mig själv om att andas hahaha. Idag fanns inget sådant. Jag kände mig hur lugn som helst och det var så jäkla (ursäkta) kul! Jag vågade ha ett bra tempo på Lotus, jag lusade inte som jag gjort innan och jag är så nöjd och stolt över mig själv. Jag fixar det! Lotus och jag fick nytt pers på 65 cm och jag hade kunnat hoppa högre idag, det var känslan, men höjden är inte det viktigaste utan känslan, jag avslutade när allt var på topp och så fick Alva hoppa. Målet att hoppa Lotus hade jag förra året men det blev aldrig så, men nu är jag igång och detta släpper jag inte. Herregud, vad kul det är! 
 
💖
 
I eftermiddag åkte vi till Skogsbacka och klippte rosorna på framsidan. Landet till dahliorna fick stå över idag. Det blev fika i solen på verandan. Fåglarna kvittrade för fullt. Åh, vad jag skulle vilja bo på landet. Lugnt och skönt... 
 
I landet på framsidan har det kommit upp flera olika blommor. 
 
 
 
 
Vad har ni hittat på för något idag? Hoppas ni har haft en lugn och skön helg! Nu ska jag ladda inför en ny arbetsvecka. 
 
Kram på er!
Malin💞
#1 - - Emma:

Åh vad mysigt med vår! Det gör så mycket med humöret när blommorna börjar blomma!

Svar: Visst är det så. Solsken, fågelkvitter, blommor gör att allt blir lite lättare.
malinlorentzon.se

#2 - - Kikki:

Åh, den där utsikten från hästryggen...

Svar: Ja, den är den bästa!
malinlorentzon.se

Till top