En bra dag!

Gott & Blandat, Lilleman, Skogsbacka / Cocker Spaniel, Engelsk Cocker Spaniel / Permalink / 1
Hoppas att allt är bra med er och att ni inte har blåst bort idag, för hjälp, vad det har blåst och blåser fortfarande! Idag har det varit en skapligt bra dag. Mina dagar är ju lite upp och ner nuförtiden, men idag har det varit upp så då får man vara glad.
 
På förmiddagen var jag hos kiropraktorn och mina ischiasproblem har blivit så mycket bättre! Visst, jag har känningar av eländet lite varje dag, men inte så ont som jag har haft. Idag förstår jag inte hur jag stod ut, fast det gjorde jag iofs inte till slut. Jag har haft så galet ont! Nu ska det bara bli bättre och bättre. 
 
Missan och jag har haft vår chillstund på soffan så nu är batterierna laddade inför kvällens hoppträning. Lilleman har jag börjat träna in ett trick med och det är att "rulla runt". Han tycker det är superkul, massor av godis och uppmärksamhet, inte tackar en cocker nej till det. Trickträningen går framåt och han älskar verkligen att jobba. Vi får väl se om jag kan få det på film framöver. Lite svårt att göra trick och filma samtidigt så där behöver jag nog lite hjälp. 
 
 
Jag hade tänkt vara ute lite mer i trädgården idag annars och fixa iordning men det har inte varit väder för det. Jag hoppas att det kan bli en sådan dag framöver.
 
Just nu längtar jag massor ut till Skogsbacka. 
 
Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag och glöm inte att ikväll är det "Wahlgrens värld". I dessa tider behöver vi skratta och där har ni ett tips. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Klara:

Ljuvlig trädgård <3

Svar: Tack! Ja, den är fin, gammal, innehåller lagom med skötsel. Nu längtar jag dit!
malinlorentzon.se

Till top