En vecka.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 4
Även idag åkte jag ut till stallet på förmiddagen efter kaffet. Johan, som jobbar hemifrån, hade möte med jobbet så då drog jag. Det är riktigt skönt att komma ut dit, tänka på annat. Nu verkar det som om att det inte ska bli så många minusgrader framöver så nu fixade jag fram den andra vattentunnan vi har och så tog jag med termotunnan hem tills det blir säsong igen om något halvår eller så. Den vår/sommar-vattentunnan fick sig en rejäl rengöringsomgång innan den fylldes med färskt vatten.
 
Lotus & Celinne
 
Så fina tillsammans💖
 
Jag var i stallet ett par timmar. Det kan låta mycket men när man väl är där så springer tiden iväg. Det finns alltid något att göra och där stressas inget. Där får saker ta sin tid. 
 
Efter middagen så sov jag nästan ett par timmar. Just nu är jag inne i en väldigt trött period. Det bara smäller till så blir jag så trött. Även att jag har sovit på eftermiddagen idag så är jag väldigt trött nu ikväll. Jag hoppas att det är ett tecken på att kroppen har börjat att återhämta sig. 
 
Nu har jag varit sjukskriven en vecka. Jag mår skit emellanåt och måste ha saker att göra så att jag kan tänka på annat och denna ångest som kommer... En dag i taget... 
 
Hoppas ni har haft en fin onsdag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Zorina:

Kram till dej Malin!

Svar: Tack!❤️
malinlorentzon.se

#2 - - Elisabeth:

Var rädd om dig. Många krya på dig kramar till dig ♥️

Svar: Tack!❤️
malinlorentzon.se

#3 - - Marie:

Ja förstår att det är avkoppling att komma ut dit =) Fina hästar

Svar: Ja, det är det verkligen och snart kan vi sätta på vattnet igen 👍🏼
malinlorentzon.se

#4 - - Mia :

Vet allt om hur tiden springer iväg i stallet 😅😊 Ta hand om dig! 🌸

Svar: Tack för omtanken!🤗🌸
malinlorentzon.se

Till top