Fredagsbekymmer.

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Tord Westergren, Tranås Sushirestaurang / Permalink / 0
I natt blev det inte många timmars sömn. Jag hade en aning om att det kunde bli så efter kiropraktorbesöket igår och tänk så rätt jag hade. Ischiasnerven var inte att leka med och jag fick inte loss på eländet hur jag än gjorde. Efter att jag varit uppe på toa och legat på golvet för att få loss på eländet på alla sätt jag kunde komma på så gick jag och la mig på det enda sättet som funkade, på rygg med benen uppdragna. Jag somnade till slut och fick sova några timmar. 
 
Idag har det varit rätt lugnt. Vi har haft ett stort bekymmer Johan och jag... varifrån vi skulle beställa lunch 😆. Till slut fick det bli från sushirestaurangen igen. Sushin där är så god! Johan tog en maträtt som hette Bibimbap. Det var riktigt gott enligt honom. Jag blev inte besviken på sushin.
 
 
Igår kväll var vi iväg på hoppträning för Tord Westergren. Först trodde vi att vi inte skulle komma iväg pga stormen som var. Det lugnade ner sig lite och klarnade upp tills vi skulle iväg. Träningen gick så bra och det var en riktigt bra träning. Vi är en riktigt rolig och trevlig träningsgrupp. Det är så kul för alla utvecklas verkligen i hoppningen.
  
 
Idag har Lotus fått en lugn barbackatur med Alva. Jag gjorde stallet under tiden vilket gick fort nu när Lotus går ute länge på dagarna.  
 
När vi kom hem blev det fika och fina rosor som Johan hade fixat hem idag.
 
 
Ikväll blir det tacokväll för idag är det tacofredag! 
Hur har er fredag varit? Har ni hittat på något? Är det något som ni skulle vilja läsa mer om här inne på bloggen? 
 
Önskar er alla en mysig fredagskväll och så måste jag tipsa om programmet "Bäst i test" som är ikväll kl. 20.00 i kanal 1. Det är så galet roligt! 
 
Klicka gärna på "Gilla-hjärtat" här under inlägget när ni kikat förbi. Kul att få lite cred för inläggen jag gör.😘
 
Kram Malin💞
Till top