Glad Påsk!

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Ännu en fin dag har det varit idag. Solen har värmt riktigt skönt men luften har varit kylig. På eftermiddagen idag åkte vi ut till vårt torp. Idag hade jag bjudit ut min bror och hans familj på lite fika. 
 
 
 
Största anledningen till att de skulle komma på fika var väl egentligen att det var dags att sätta på vattnet igen. Det är helt galet vad tiden har gått fort sedan vi stängde av det. Ett halvår sa bara tjofff och så var vi framme vid tiden att sätta igång det igen. Det är en av höjdpunkterna varje år. Att inte ha vatten gör allt så mycket besvärligare. Nu blir det lättare igen. När vattnet ska sättas på så känns det bra att ha brorsan med ifall något skulle gå snett. I år gick allt bara bra och vattnet kom precis som det skulle. 
 
 
När allt var klart blev det fika ute i solskenet på bra avstånd från varandra. Det var riktigt skönt där i solen och kul att kunna ses. 
 
 
 
När fikat var klart och brorsan med familj åkt hem så fixade jag lite med lavendelplantorna. 
 
I kväll har vi grillat för första gången i år. Så gott! I morgon ska vi ha lite påsklunch här hemma med bara familjen. Det blir en konstig påsk i år när jag inte kan träffa mina föräldrar eller svärisar. Det får gå det med. Bara vi håller oss friska, eller rättare sagt att föräldrarna håller sig friska. Det är viktigast!
 
Nu önskar jag er en riktigt glad påsk! Ha det bra och njut så gott ni kan. Nästa år kan vi förmodligen fira påsk riktigt ordentligt! 
 
Kram Malin💞
#1 - - birgitmaria:

Hej! Har just hittat hit, trevlig blogg!
Vilket fint torp! Ser ju supermysigt ut. (nu blev jag sugen på en stuga)
Det märks dock att du bor i södern. Här har vi inga gröna gräsmattor än, det har t o m snöat en centimeter eller två i natt.

Svar: Tackar! Kul att du hittat hit! Ja, vi bor i söder. Jag tycker det är skönt att snöperioden är över. Jag älskar verkligen våren 😊
malinlorentzon.se

Till top