Hoppning och plantering.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
I dessa påsktider vet man knappt vilken dag det är. Idag har det i varje fall varit söndag hela dagen 😁. Vi åkte till stallet på förmiddagen för idag var det dags för hoppning med stallkompisarna. Jag började i vanlig ordning att rida och hoppa och idag gick det bättre än innan. Sist fegade jag ur men idag kändes det bättre. Jag har hunnit med ridpass mellan hoppningarna och det har nog gjort sitt till. Det jag hoppar är inget märkvärdigt på något sätt men för mig är det framsteg och det är så himla kul! Lotus är en klippa och han är så snäll att hoppa. Jag ser verkligen fram emot nästa gång. Efter ridningen idag var vi några som satt kvar och fikade. Alltid trevligt att sitta ner och prata en stund. 
 
Det har annars inte blivit så mycket gjort idag. Jag har tagit det mest lugnt och äntligen planterat min dahliaknöl som jag köpte för ett tag sedan. Det är första gången som jag planterar dahlior så vi får väl se hur det går. Nästa vecka väntar jag hem flera olika sorters dahlior. Det ska bli så kul att få ner dem i jorden. Har ni planterat dahlior någon gång? Har det funkat bra? Har ni något tips att dela med er av?
 
 
I morgon är det sista dagen på den här påsken och inte vilken dag som helst, men det får ni veta mer om i morgon 😘. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Kikki:

Åh! Jag älskar dahlior. Jag har haft dem i kruka en sommar men aldrig planterat själv. Hoppas dina blir fina. Häst har jag också haft men det var några år sen nu...

Svar: Ja, jag hoppas att jag ska lyckas. Jag tänkte plantera ut dem sedan i något av mina land. Vi får se vart det blir.
malinlorentzon.se

#2 - - Carolina:

Härligt med framsteg inom hoppningen med din häst. Hoppas på fler framsteg framöver :D

Svar: Tack, vad gullig du är! Ha en fortsatt fin måndag!
malinlorentzon.se

Till top