Hoppning och trädgårdsfix.

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Vilken fin dag det har varit idag! Här har solen kommit fram emellanåt och värmt riktigt skönt! Hur har ni haft det? I morgon väntar en riktigt fin dag om vi kan lita på SMHI. 
 
På förmiddagen idag så samlades vi som ville hoppträna i stallet. Vi började med fika och idag var det lite skönare att sitta ute. Därefter gjorde vi iordning hästarna och gick upp till paddocken. Jag började rida och var med på några små språng men därefter tog hjärnspöket över, tyvärr, så Alva fick ta över. Målet är att bli av med dessa hjärnspöken och det ska gå! 
 
Lotus och Alva hoppade riktigt bra idag! 
 
Foto: Alva Lorentzon
 
 
Efteråt fick Lotus sin slobber och den fick klart godkänt! Är det riktigt gott, ja då lyfter Lotus på hoven.
 
I eftermiddag åkte Johan och jag till Skogsbacka och fixade i trädgården. Vi grävde upp liljor och flyttade dem till en bättre plats, jag rensade i landet på framsidan och fyllde på med mer jord. Jag tänker fixa fler stenar till framkanten på landet och göra den lite högre.
 
 
Fikade gjorde vi på verandan. Idag blåste det inget och solen kom fram emellanåt så det var riktigt skönt att sitta där. Lilleman gillar också att sitta där och spana över trädgården. 
 
 
Nästa gång ska vi ta tag i landet där jag ska plantera mina dahlior. Jag ska bara fundera ut hur vi ska göra... pallkragar eller inte... Dessutom ska vi snart sätta på vattnet igen. Vilken lycka! 
 
Nej, nu ska jag i säng. I morgon bitti väntar morgonfodring i stallet. Det ska bli mysigt.
 
Kram Malin💞
Till top