Idag har det blivit en långtur.

Gott & Blandat, Lotus WL / Amerigosaddles, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Jag kan bli så arg på mig själv. Den enda sovmorgonen jag har den här veckan, var den i morse och vad händer, jo jag vaknar som vanligt supertidigt och börjar fundera på mina elevers IUP:er, vad jag ska skriva. Jag är helt hopplös! Jag gick upp en sväng och gick sedan och la mig igen och då lyckades jag somna om. Nu sov jag nästan lite för länge istället. Ja, ja det är som det är. Jag funderar allvarligt på att lägga ett block och en penna vid sängen i fortsättningen, för tänk vad mycket jobb jag skulle få gjort sådär på tidiga morgonkvisten. 
 
Alva har jobbat idag så jag åkte till stallet på förmiddagen, efter frukost. Jag hade inte riktigt bestämt mig för vad jag skulle göra, antingen rida ut i skogen eller gå upp till ridklubben och rida lite mer ordentligt. När jag kom till stallet så var Lotus hagkompis Celinnes ägare där. Vi bestämde oss för att rida en sväng på klubben först men när vi kom upp dit och såg att det var lektioner ute, då bestämde vi oss för att rida ut istället. Vi red en riktig långrunda och var ute i cirka 1,5 timme. Det var helt fantastiskt i skogen. Hur mycket vitsippor som helst, björkar som höll på att slå ut mm. Det blev skritt, trav och galopp genom skogen. Helt underbart!
 
 
Även om Lotus var på marker där vi rider mer sällan så skötte han sig exemplariskt. Lotus gick fram överallt även om han var lite skeptisk ibland. Jag längtar verkligen till nästa tur! 
 
Att rida är helt klart det bästa som finns! Jag mår så oerhört bra efter att ha ridit och ungåtts med Lotus. Jag är så oerhört glad att vi hittade honom. Han är fantastisk på alla sätt och vis! Den dagen vi ska skaffa en yngre häst, ja då kommer vi att ha två. Lotus kommer för alltid att vara hos oss💖
 
Plommoträdet blommar för fullt nu.
 
Vad har ni hittat på idag? Hoppas att ni håller er friska och kan njuta av vårvädret! 
 
Nu väntar snart kvällsmat. Ikväll blir det kebabsallad för min del. Det ska bli gott! Övriga satsar på pizza.
 
Kram Malin💞
Till top