Min lördag.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL / Permalink / 1
Sitter här och är rätt seg för tillfället. Åh, vad jag önskar att jag hade lite sprudlande energi, men icke sa nicke. Den lyser med sin fråvaro. Jag känner mig bara trött och allmänt less, Så var det inte tidigare idag. 
 
Idag på förmiddagen åkte jag och Johan och hämtade hem hö till Lotus. Jag hade inte så mycket kvar så det var på tiden att det kom hem lite nytt. Det känns riktigt skönt att ha det avklarat ifall jag skulle bli sjuk framöver. 2/3 av Sveriges befolkning ska ju ha fått corona enligt experterna någonstans i maj. Jag kan bara hoppas på att jag kanske kunde få vara 1/3 som klarar mig eller den som inte blir särskilt sjuk. Jag tycker allt att det här med coronan är lite läskigt. I varje fall så har Lotus mat nu framöver så han klarar sig och det känns riktigt bra. 
 
 
 
 
Under tiden vi hämtade hö så fixade Alva stallet och red Lotus. 
 
Resten av dagen idag har det varit riktigt lugnt. Det har skjutsas barn, lite soffhäng ihop med katten Missan mm. 
 
Nu blir det snart lite gott att äta. Vad har ni hittat på den här lördagen? Hoppas ni har kunnat vara ute och njuta av vårvädret!
 
Kram Malin💞
#1 - - Mia :

Följer din blogg, lättläst och trevligt skriven 😊 Kika gärna in på min baralitecancer.blogg.se
Hästar, ungar och cancer 🙃

Svar: Tack! Vad bra 👍🏼 Alltid svårt att veta hur den upplevs, jag ser bloggen bara från mitt håll 😁 Jag ska kika in på din sida 👍🏼 Hoppas du får en fin dag! 🌸
malinlorentzon.se

Till top