Påskafton

Gott & Blandat / Permalink / 3
Påskafton idag... den började med en rejäl sovmorgon. Vaknade egentligen tidigt men lyckades somna om. Så skönt!
 
Förmiddagen började med påskäggsjakt. I år fick även jag ett påskägg. Johan hade fixat med det igår kväll och även gjort ett ägg till sig själv som han gömt. Idag kom han inte ihåg vart han lagt det😂. Det tog en bra stund men till slut så hittade han det😁.
 
 
Alva och jag stack till stallet på förmiddagen och Lotus fick en promenad. Han har gått varje dag i veckan så vi tyckte han var värd en lugnare dag idag. 
 
Eftersom påsken är som den är så fick vi ha påsklunch här hemma. Mamma var förbi en snabbis med en påsktårta. Den var supergod! Men innan vi fick hugga in på den så hade vi påsklunch med sill, Janssons, ägg, hemlagade köttbullar, prinskorv, lax, potatis, laxsås mm. Det var så gott! Johan hade gjort både Janssons och köttbullar när vi var i stallet och det gjorde han riktigt bra! Vi dukade lite snyggt och det var så kul att vi alla kunde samlas tillsammans och äta. 
 
Ikväll har Johan och jag tagit det lugnt och delat på en flaska prosecco. Den var riktigt god! 
 
 
Nu önskar jag er en fortsatt skön påskafton! 
 
Kram Malin💞
#1 - - birgitmaria:

Visst är det konstigt att inte få umgås som vanligt med familjen. Vi handlar åt våra gamlingar, står ute på bron och surrar. Jag hoppas få plocka fram utemöblerna åt dom snart, så vi kan sitta lite längre och surrar. Kanske fika lite oxå.
Men det är påsk i alla fall och vi gör så gott vi kan.
Prosecco är ju aldrig fel.

Svar: Ja, det är det verkligen! Nu blir det förhoppningsvis lite varmare framöver så jag ser fram emot att kunna ta en fika med mina föräldrar och prata med dem utomhus.
malinlorentzon.se

#2 - - Kikki:

Tänk va' mysigt man kan ha det utan att det är så märkvärdigt. Ha en fin fortsättning på påsken!

Svar: Ja, visst kan man! Så skönt att ha det på en lagom nivå :) Önskar dig också en skön fortsättning på påsken!
malinlorentzon.se

#3 - - Anita:

Lät som en bra dag :) kram

Svar: Ja, det var det. Hoppas du har haft en riktigt bra påsk du med!😊 kram
malinlorentzon.se

Till top