Riktigt kallt idag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Idag har det varit riktigt kallt ute. Det kändes nästan som om det skulle kunna komma snö, men det har vi sluppit än så länge. Hur har det varit hos er?
 
Min ischias nerv har krånglat som f... idag. Jag hade så ont ett tag i eftermiddags så jag fick lägga mig på klassrumsgolvet och göra mina stretchövningar. Därefter blev det lite bättre. Idag kom bältet som jag beställt, ett sådant där bälte mot foglossning som också är bra för att stabilisera bäckenet, på posten. Jag har provat det och det kändes riktigt skönt. Jag hoppas att det ska kunna hjälpa något.
 
Direkt efter jobbet idag åkte jag och fixade iordning transporten för nu är den inlämnad på tvätt. De ska även vaxa taket och det ska bli så spännande att få tillbaka transporten i morgon. Killen som ska fixa transporten kommer allt att ha att göra. Taket var sååå smutsigt. Roligt ska det i varje fall bli att få tillbaka en ren och fräsch transport.
 
Under tiden vi fixade med släpet gjorde Alva stallet. När hon var klar med det så red hon ut med Lotus tillsammans med en annan tjej i stallet. Det var premiär för hennes nya häst att rida ut i skogen och det gick kanon! 

 
Nu avslutar vi tisdagen med att se "Bäckström". Så bra! Se den om ni missat den. 
 
Kram Malin💞
Till top