Vilken bra dag!

Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL / Permalink / 0
Idag har jag haft en sådan bra dag! Jag har känt mig pigg, stark och haft ett "jäklaranamma", så nu hoppas jag att det håller i sig. Så här vill jag känna varje dag! Dagen har börjat med en helt underbar sovmorgon! Jag har dessutom sovit så gott i natt. Allt på plus om jag säger så. 
 
Idag har jag trimmat Lilleman så han är fin nu till påsk. Han har också fått sig ett påskbad. Han hatar att duscha, men han gör det fast han hade helst sluppit. Nu luktar han som en liten nyponros i alla fall.
 
Jobbigt att duscha. Luftar öronen hos husse.
 
Vid middagstid åkte jag till stallet. Lotus fick ett lugnare pass idag efter hoppträningen igår. Jag fixade stallet innan jag tog in Lotus och gjorde iordning honom. Därefter tog vi en tur ut i skogen. 
 
Bästa utsikten! 
 
Vädret var helt fantastiskt när vi gav oss iväg. Lite blåsigt men det lugnade ner sig då vi kom in i skogen. Vi travade och galopperade och jag njöt av naturen och jag tror allt att Lotus njöt han med. 
 
 
Att Lotus är en häst som jag också kan rida är verkligen guld värt. Att det går att rida ut på honom själv är toppen, att inte behöva vara beroende av andra för att komma ut i skogen är skönt. Sedan tycker jag det är superkul att rida ut med kompisar men finns det ingen så är det inte något hinder. 
 
När vi kom hem fick Lotus en liiiiten morot😂. Ni ser hans blick! 
 
"Alltså matte, du måste skämta, vilken morot!!!" (inga andra tankar hörrni🤣)
 
Dessutom blev det slobber, i rätt temp som ni ser. En nöjd och glad Lotus fick därefter gå ut i hagen. 
 
Så gott! 
 
Ikväll har det blivit tacos, så den här torsdagskvällen har känts som en fredagskväll. Vi har tittat på "Husdrömmar- Sicilien" och "Hjälp, vi har köpt en bondgård!" (skulle kunna vara jag😆). Riktigt bra program bägge två!
 
Ha en fortsatt fin torsdagskväll! Klicka gärna på gilla-hjärtat nedanför inlägget när ni kikat förbi! 
Kram Malin 💞
Till top