Kalas nr 2.

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Skogsbacka, Stockros / Permalink / 1
Idag har det varit ännu en fin sommardag. Lite moln, så när solen har försvunnit bakom dem så har det varit lite svalt men annars varmt. Så skönt!
 
Idag har vi firat min födelsedag för andra gången i sommar. Brorsan med familj har varit här på grill. Brorsan sprang hit idag med, precis som han gjorde sist han var i Skogsbacka, en tur på ca 1,4 mil. Helt galet! Att han orkar! Jag är imponerad. När alla var på plats så bjöd vi på grillade hamburgare med tillbehör. När alla var mätta och belåtna så åkte vi ner till sjön och badade. Ca 20 grader var det i vattnet, jag tycket allt att det kändes kallare men helt ok. Det gäller att bada så länge man kan. Jag älskar att bada! 
 
När vi var hemma igen så blev det fika. Det var en supertrevlig eftermiddag och vi måste försöka träffas oftare! Så kul att ses! 
 
Spana in biet! 
 
När kalasandet var över åkte alla hem utan kusinen Olle som stannar här över natt. Så mysigt! 
 
Jag har fortsatt målandet av dörrarna. Idag tog jag den ena dörren så ska jag måla den andra i morgon förmiddag. Jag är verkligen så nöjd med färgen! Oxidgrön linoljefärg. Jag kommer fortsätta måla i Skogsbacka med linoljefärg, visst det kräver lite tålamod, ingen stress och så måste du måla tunt, men det är en riktigt härlig färg att arbeta med. Att måla är verkligen riktigt kul! 
 
Hur har ni haft det idag? Är det någpt ni skulle vilja se mer av här i bloggen? Jag tar gärna emot tips för det är lätt att hamna i den gamla vanliga trallen.
 
Kram Malin💞
#1 - - Emma Engström:

Åh massa, massa grattis till dig! Vad roligt att ha firat lite igen och det lät himla lyckat :D KRAM på dig <3

Svar: Tack snälla!!! Ja, så kul att ha lite kalas igen. Kram 🤗
malinlorentzon.se

Till top