Vad gör man inte för en bild...

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Dahlia / Permalink / 1
Vilken dag! Äntligen sol och lite ljumma sommarvindar. Så skönt! 
 
Idag har jag varit en sväng i stallet och gått en promenad med Lotus och gjort stallsysslorna. Efter hoppasset på öppenbana igår så blev det lite lugnare idag. 
 
Har ni mycket tvestjärtar i era land i år? Eftersom jag har planterat dahlior så har jag fått mer koll på dessa tvestjärtar och de älskar dahlior... Jag har haft flera stycken och brukar gå och plocka dem för hand vilket är så äckligt! Jag hatar tvestjärtar, så jag har testat att göra fällor av uppochnervända krukor med halm i. De har inte funkat något vidare. Nu fick jag tips om att lägga ut toarullar med tidningspapper i. Vi får väl se om det funkar. Jag hoppas på det. 
 
 
I eftermiddag har vi varit nere vid sjön och badat. Det var så skönt i vattnet, 22 grader vid ytan... Efter badet satte jag mig på bryggan en stund och vad kommer flygande då och sätter sig på mitt ben... en trollslända (tror jag det heter)! Att jag inte dog! Är det något jag tycker är läskigt så är det trollsländor. Jag lyckdes, tro det eller ej, jag hade lika väl kunnat skrika rakt ut, hålla mig lugn och fota trollsländan. Den var riktigt fin, lite väl närgången bara... 
 
 
Jag ryser bara av att se den här bilden! 
 
1:a augusti har det hunnit bli också. Det känns lite som om att sommaren är på väg att ta slut och det är lite ledsamt. Sedan ska man inte tänka så heller, för augusti kan bli jättefin med fina varma dagar och kvällar, men ändå... hur fort gick inte sommaren?! 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Också hört att det ska vara en jäkla massa tvestjärtar i trädgårdarna i år :/

Svar: Ja, det kan säkert vara detta sommarväder som gjort att de trivs.
malinlorentzon.se

Till top