Vi har tävlat och så lite fotboll på det!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Hopptävling, Linköpings Horse Show, Lotus WL, Regional hopptävling / Permalink / 0
Hej svejs på er! Hur har ni det i värmen? Sommaren kom tillbaka med dunder och brak. Vilken värme vi fått. Igår hann jag inte och orkade inte göra något inlägg. Jag var så trött på kvällen efter en dag på tävlingsbanan.
 
Igår på förmiddagen åkte Alva och jag till stallet och gjorde iordning Lotus för att åka på Linköpings Horse Show. Vår stallkompis Amanda hängde också med. Det funkade idag för om ryttaren var under 21 år så fick två medhjälpare följa med, annars fick man bara ha med en medhjälpare.
 
Allt flöt på riktigt bra och vi kom fram i bra tid så att vi hann ta mellis och Alva kunde förbereda sig. Det var varmt men det blåste och fläktade en hel del så det var inga problem för Lotus att stå i transporten. Där var det riktigt skönt när bakluckan och framdörrarna var öppna. 
 
Det är riktigt bra i Staby. Mycket bra ytor och igår så fick vi parkera på ett stort fällt så avstånd var det inga bekymmer med. 
 
Foto Amanda Sannegård
 
1.10m rundan gick riktigt bra! De nollade grunden och nollade nöstan hela omhoppningen förutom sista hindret där Alva inte riktigt fick ihop honom så han blev lite flack över hindret och rev. Så retligt men det är små marginaler och det sär smällar man får ta. Allt annat var kanon så det får vi ta med oss.
  
 
Efter 1.10m var det en stunds paus innan det var dags för 1.15m, den andra starten på över ett år. Vi stoppade i oss lite fika och Lotus åt lite han med. 
 
I 1.15m hade de ett riktigt bra tempo och Alva gjorde det så bra. Tyvärr så rev de första hindret, så retligt och så blev det ett pet på hinder nr 6 tror jag det var, men vi är så nöjda ändå. Konstigt kan man kanske tycka, men efter en klass i 1.10m en varm dag, ca 29 grader, och en del väntan för Lotus så gjorde de det riktigt bra. 1.15m känns verkligen som nästa steg nu, bara det finns med på tävling. 
 
 
 Grymt bra jobbat!💖
 
Det har hänt lite på fotbollsfronten också! Sent i onsdags kväll, tolv på natten, kom Siri hem från fotbollsmatch borta mot Gislaved. Där gjorde tjejerna en grym insats och vann med 5-0. Så skönt att få vinna en sån match som ligger en bra bit bort. Jag vet själv hur svårt det var att komma igång och spela bra efter lång resa till match. Ikväll ska Gustav spela match mot Bäckseda. Hålla tummarna för vinst där med!
 
Nu blir det snart kaffe! Önskar er en finfin fredag!
 
Kram Malin💞 
Till top