Alla hjärtans dag

Grattis alla bloggläsare på "Alla hjärtans dag"! Vi har firat lite här hemma. Johan hade med sig en jättefin bukett med tulpaner och gott fikabröd när han kom hem från jobbet. Så mysigt! Sedan tycker inte jag att det bara är en enda dag som man ska visa sin uppskattning till varandra på, utan under alla andra dagar på året. 
 
Så vackra! 
 
Natten till idag sov jag så dåligt! Igår kväll när jag la mig så frös jag så mycket. Det kändes som om jag höll på att bli sjuk. Jag rullade ihop mig som en boll för att hålla värmen, men fötterna var som isbitar. Jag kände mig så olustig. Till slut stoppade jag in fötterna under Johans täcke och kunde till slut bli lite varm. Undra natten sov jag från och till. Nej, i natt har jag inte fått många timmars sömn. I morse när jag vaknade kände jag mig fortfarande väldigt konstig, men efter en ipren och frukost så kändes det som om det gick åt rätt håll och ikväll känner jag mig rätt så normal😏. 
 
Idag på förmiddagen gick jag ner till idrottshuset och tittade på Gustav och hans klasskompisar som spelade innebandy. Det var två spännande matcher och som vanligt så levde jag mig in i matcherna. Jag är en hopplös tävlingsmänniska! 
 
 
De vann de två matcherna så nu var det bara att vänta och se hur långt det räckte. Till slut stod det klart att Gustav och hans klass slutade på andra plats i gruppen. Grymt bra jobbat av killarna! 
 
Mitt på dagen hade jag luchen i stallet. Jag åkte ut och gav hästarna mat och gjorde stallet. 
 
 
 
Vädret har verkligen varit underbart idag, soligt och kyligt. 
 
Pga att jag inte sov så mycket i natt så blev det några timmars sömn på soffan idag tillsammans med Missan. Jag sov så gott och det var så värt det. 
 
Ikväll har vi varit i stallet igen. Lotus har jobbats inför morgondagens tävling, jag har putsat och så har Lotus fått sig en dusch. 
 
 
I morgon blir det start i 1.10m i Linköping. Mål med den tävlingen är att ha ett bra tempo, en bra känsla, ha Lotus avslappnad och ha kul. Det ska bli riktigt kul att åka och tävla i morgon. Det blir en tidig morgon. 04.45 ringer klockan😳. Det blir nog en stund på soffan i morgon igen tillsammans med Missan😁. 
 
Nej, nu måste jag lägga mig. Som sagt så ringer klockan tidigt i morgon.
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Så fin färg på Tulpanera :D

Svar: Ja, de var så vackra!
malinlorentzon.se

#2 - - LillemorLorentzon:

Duktiga innebandykillar spännande match den vi fick se.

Svar: Ja, visst var det! 😊👍🏼
malinlorentzon.se