Äntligen fredag!

Äntligen, äntligen fredag! Så efterlängtad! Den gamla låten "I´m still standing" med Elton John spelades när jag klev ur bilen på jobbet idag, nästan lite märkligt efter en tuff arbetsvecka, men det var lite så jag kände, att jag fixade det!💪 
 
Idag slutade jag tidigt och det var så skönt! Det blir en hel del kvar av dagen och jag behöver inte känna någon stress inför i morgon och kan bara njuta! Efter jobbet åkte jag hem och bara tog det lugnt! Alva och jag åkte till stallet lagom så att hon kunde rida ut innan solen gick ner. Idag har vi haft sånt underbart vinterväder! Strålande solsken och minusgrader så det gäller att passa på.
 
I väntan på Alva och Lotus.
 
 
Som tur är så är Lotus ordentligt broddad, 4 brodd i varje sko, för grusvägen var emellanåt isväg.😳 Efter stallet blev det lite shopping till Lotus på nätet... Ja, vi var ju nyss på GHS och shoppade, men vi shoppade bara ett schabrak... Idag blev det ett till... ett LeMieux Loire hoppschabrak i färgen champagne. Det är sååå snyggt! Vi klämde och kände på det på GHS så vi vet vad vi får hem! Det fick också bli en ny groomingväska en LeMieux. Ja, så det kan bli!😆 
 
Hur har er fredag varit? Hoppas ni har haft en bra fredag och får en mysig fredagskväll! Här blir det som vanligt tacos och ett glas rött. Det ska bli så gott!  
 
Kram Malin💞
#1 - - Emma:

Va härligt med en ridtur! :)

Svar: Ja, riktigt härligt! Ha en fin lördag!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Men såå mysigt det såg ut på bilderna! :D Kramis

Svar: Ja, helt underbart! Det gäller att ta tillvara på dagarna och njuta :) Kram
malinlorentzon.se

#3 - - Emma Engström:

Så skönt att få sluta tidigare en dag! Blev himla avis när jag läste ridning, saknar det så!! <3

Svar: Ja, det är riktigt skönt att ha en dag som jag slutar extra tidigt på. Hoppas du någongång kan rida igen. Det är en sådan avkoppling för själen.
malinlorentzon.se