Badrumsfix

"Detta inlägg är ett betalt samarbete med Badshop"

 

I höst har vi bott i 18 år i vårt hus. Våren 2015 började vi prata om att renovera vårt badrum här nere. Det blev inget med det… Varför vi inte gjorde badrummet 2015 beror på att det kom ett torp emellan. Hösten 2015 köpte vi Skogsbacka och badrumsrenoveringen fick vänta. Nu har vi börjat fundera lite på att ta tag i badrummet igen. Eftersom vi har stora barn nu så är det ofta kö till den enda duschen vi har, så det kanske är på tiden att fixa till det badrummet.

När man ska fixa till ett badrum så finns det mycket olika inredningar att tänka på och en sådan är spegelskåp. En sida som det finns många olika spegelskåp är på Badshop. Jag har funderat mycket på hur stort det ska vara. Jag vill gärna ha en bra storlek på det bl.a. eftersom jag då kan få plats med många saker i det, samtidigt får det inte bli för klumpigt eftersom badrummet inte är så stort.

 

De skåp jag fastnat för är spegelskåp Macro Soul med belysningsram och sminkspegel, perfekt till tonåringar som gärna lägger mycket tid framför spegeln. Två andra skåp som också är fina är Spegelskåp Gustavsberg Artic och Spegelskåp Hafa store led-profil.

Ja, vi får se vad det blir och när det blir, men drömma får man, eller hur!

Ha det gott alla!

Kram Malin 💕