Blir så trött!

Idag på morgonen låg snön som kom igår kvar. Det var några minus ute och riktigt fint. Ikväll har det blåst och det är plusgrader igen och snön är på väg bort, igen.
 
Ikväll satt jag och gjorde inloggningskort till eleverna i klassen. Det tog sin lilla tid och så var det dags att laminera in dem. Jag laminerar de första och ut kommer kort med ingen text! Då trodde jag att jag råkat plasta in kort som inte var skrivna på. Jag laminerar ännu några kort och då ser jag att de kommer ut ur apparaten utan text!!! Jag fick världens bryt! Allt jobb som jag lagt ner på att skriva var helt meningslöst. Det var bara att sätta sig och fylla i alla uppgifter med en annan penna och skriva de kort där texten försvunnit, sedan la jag ner. Jag orkade inte mer. Så less och trött på arbete.😩 Så det resulterade i att korten är skrivna men inte inplastade, men det skiter jag i rent ut sagt! Ibland blir det bara för mycket och det blev det ikväll. Det är en himla tur att det är sportlov nästa vecka. 
 
Efter idag jobbet hämtade jag Alva på stationen, vi åkte hem och fixade mellis och efter det blev det en lugn stund. Alva och jag åkte till stallet senare på eftermiddagen. Jag fixade stallet och Alva red Lotus en sväng. 
 
 
I morgon väntar hoppträning för Tord igen. 
 
Hoppas ni har haft det bra idag.
 
Kram Malin💕 
 
 
#1 - - Marie:

Nej vad drygt att det vart så. Hoppas det går göra om

Svar: Ja, du skulle sett hur förvånad jag blev😂 Tur att man kan skratta åt eländet idag. Nu är alla korten ifyllda igen så det är bara att plasta in.
malinlorentzon.se

#2 - - Emma Engström:

Men åh vad jobbigt att det inte blev som du velat, så mycket jobb man gjort i onödan då liksom! KRAM <3

Svar: Ja och snacka om förvånad när korten kom ut på andra sidan utan text hahaha. Nu kan jag skratta åt det, men det gjorde jag inte igår... Kram
malinlorentzon.se