Eländiga rygg och marsvinsbad

Hej på er! Hur har ni det? Här är det bara fint. Jag har ett problem som jag måste ta tag i och det är min rygg och nerven som hela tiden kommer i kläm. Jag har nog kommit fram till det att jag måste nog ringa sjukhuset. Den här veckan har jag haft så ont varje dag på jobbet och det tar på mig. Jag måste se till att få komma till sjukgymnasten och få hjälp och vi får väl se vad de kan göra. Jag styrketränar ryggen varje dag men det hjälper inte. Det är som om kotorna kommer fel och klämmer nerven. När jag kommer hem från jobbet så lägger jag mig och låter musklerna i ryggslutet slappna av, så till slut lyckas jag att få loss på det hela, men hur länge kommer detta att fungera... Ryggproblemen började i slutet på förra våren, pga att eleverna suttit vid för låga bord sett till min längd (jag är rätt lång... 1.80m). Jag har bytt bord men ryggen har bara blivit värre och värre. Så det är allt dags att ta tag i det. Nog om det tråkiga.
 
Idag har det annars varit en bra dag på jobbet. Dagen har rullat på och onsdagen är en väldigt speedad dag, där jag är rastvakt både på förmiddagsrasten och lunchrasten. Idag på förmiddagsrasten var ett skoföretag på skolan och jag lyckades att köpa mig två par skor. Ett par inneskor, rosa (jag älskar rosa) och ett par sneakers. Ni kan få se dem när jag fått hem dem.😊
 
När jag kom hem idag så blev det fika. Alva som var ledig från skolan badade våra små marsvin. Det var ett tag sedan vi gjorde det så det var verkligen på tiden och de verkade gilla det. 
 
Så ren och vit. Vår lilla korv, Mysan😍
 
Ikväll har det annars varit lugnt. Vi har varit i stallet och Lotus har varit på promenad. Nu väntar jag på att Gustav ska komma hem från bion och så ska vi se "Renées brygga". 
 
Ha det bra alla! 
 
Kram Malin💕
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anita:

Men gud så sött Marsvin!! Hade det när jag va liten :)

Svar: Ja, de är så mysiga och pratsjuka.
malinlorentzon.se

#2 - - Marie:

Hehe mninsann nu skulle man få bli fin =D. Ussch för att ha ryggvärk

Svar: Haha, ja nu är hon vit igen. Nej, ryggen är ett elände.
malinlorentzon.se