En lugn söndag.

Och så var det så länge efterlängtade sportlovet slut. Ikväll har jobbgrejerna kommit fram från sin vrå för att få en check inför morgondagen. Det ska bli kul att träffa kollegor och elever igen samtidigt som jag gärna skulle klara mig utan alla krav, press och stress som infinner sig när allt drar igång. Nu kommer en hektisk period med bedömningar som ska skrivas osv samtidigt som allt annat ska göras. Jag ska se till att vara ute i god tid så att inte allt kommer som en stor hop framöver.
 
I morse vaknade jag av att mitt larm på telefonen drog igång. Jag förstod ingenting först, men till slut så förstod jag att det var telefonen som kvittrade, (jag har fågelsång som väckningssignal). Jag trodde aldrig att jag skulle sova så länge utan avbrott, men det gjorde jag, så klockan 09.00 vaknade jag något sånär pigg. Vi åkte till stallet efter fikat och idag har Lotus fått en promenad efter sin fina insats igår. Vi njuter än av att det gick så bra! Vill ni följa oss och Lotus i vardagen och på tävlingar på instagram så gör ni det genom att följa @team.lorentzon. Det tycker vi skulle vara skoj!😃
 
Foto: Mi Ritzén 
 
 Foto: Mi Ritzén
 
Idag har det annars varit riktigt, riktigt lugnt. Efter middagen passade jag på att vila en stund och som vanligt fick jag sällskap av Missan, den lilla värmespridaren.
 
💖
 
Idag har vi haft sånt tråkväder. Bara en massa regn och blåst. Vi får väl se om det kommer storma mer nu när stormen "Dennis" är i farten eller om det bara blir såhär. Det gör inget om det inte blir mer än vad det har varit. 
 
Nej, nu ska jag kolla "Hamilton" så blir det direkt i säng sedan. Hoppas ni har haft en fin helg och får en bra start på veckan i morgon. När ni kikar förbi, glöm inte att klicka på "gilla-hjärtat". Det tar sin lilla tid och engagemang att blogga så det känns kul när jag får lite tillbaka😘.
 
Kram Malin💕