Förberedelser

Sååå skönt det var det med sovmorgon idag. Kvällen igår slutade med att jag sov i soffan, som vanligt. När jag väl kan vara vaken så länge jag vill, ja då är jag så trött så jag slocknar, annars i veckan när jag jobbar, då har jag så svårt att komma i säng. Visst är det märkligt😏.
 
Alva och jag åkte till stallet på förmiddagen och Alva gjorde iordning Lotus och red och jag fixade stallsysslorna. I morgon väntar tävling så Lotus jobbades igenom ordentligt och var riktigt fin till slut.
 
Har ni sett hans fina "måbra-fläckar" på halsen😍 (annars kanske det bara är ny päls på gång😁)
 
 
När vi kom hem så fick Lilleman sig en omgång på trimbordet. Idag har jag verkligen legat i!😃 Lika bra att köra på när ångan är uppe😄.
 
Senare på eftermiddagen putsade jag Lotus träns. Jag tog med mig det hem för nu när det är lite kallt så är det hopplöst att få till en bra putsning i kylan. Alva och jag åkte därefter tillbaka till stallet. När vi kom dit så var hästarna ute så vi tog in dem och Lotus fick äta lite innan det var dags för duschning. 
 
 
Ja, i morgon väntar årets första tävling och det ska verkligen bli riktigt skoj! Målet i morgon är att vi har riktigt skoj, få Lotus avslappnad, han blir rätt spänd i Jönköping, tänka på att vara noga med ridningen och tydlig och ha ett bra tempo från början. Lyckas vi med det så får vi se hur långt det räcker. Viktigast är att vi har kul! Det är 70 starter i Alvas klass!😱
 
Än drar inte seriematcherna igång i fotbollen, men det är träningsmatcher nu och då. Idag har Siri varit iväg med laget som är ett år yngre och spelat. Tyvärr fick de stryk i slutsekunderna. Det är bara att ta nya tag. 
 
Ikväll har jag dissat mello. Det är världscuphoppning på SVT play så det fick bli det på TV:n istället. 
 
Nu får ni ha en fortsatt skön lördagskväll!
 
Kram Malin💕
#1 - - Gravidbloggen :

Spännande med ”må-bra-fläckar”! Har sett sådana på hästar förut men visste inte att de kallades så... Är det något som kommer och går på hästar?

Svar: Det kanske kallas lite olika, men här kallar vi dem det. Ja, de kommer och går. Det är vanligt på sommaren på hela hästen. Nu har Lotus täcke på sig så det är säkert därför han inte har dem fläckarna på resten av kroppen.
malinlorentzon.se

#2 - - Liv:

Vilken fining!

Svar: Tack! 😊
malinlorentzon.se

#3 - - Anita :

Vilken mysig fluffgrimma!! :)

Svar: Ja, den är mysig och mjuk. :)
malinlorentzon.se