Full fart denna onsdag.

Just nu försöker jag att sitta i soffan utan att få ett psykbryt på min rygg, eller rättare sagt nerven som kommer i kläm. Jag vaknade i morse och kände att jag hade lite ont. Det släppte sedan, men kom tillbaka nu i eftermiddag och ikväll och nu har det varit helt hopplöst. Håll tummarna för att det lossnar!
 
I morse gick jag upp tidigt för att åka till stallet för morgonfodring. När det var klart åkte jag hem och åt lite. Därefter var det snart dags att åka till tandläkaren och fylla i en lagning. Jag hatar verkligen det, att gå till tandläkaren! Svindyrt och plågsamt... Efter tandläkaren åkte jag ner till idrottshuset och tittade på Gustav som spelade en match i "Sportlovscupen". 
 
 
Tyvärr fick de stryk men de kämpade ända in i kaklet. Därefter åkte jag hem, bedövad i halva underkäken efter tandläkarbesöket. 
 
Senare i eftermiddag åkte jag till stallet och tog in Celinne och Lotus. Sedan hem och äta innan det var dags för att åka tillbaka till stallet igen. När vi var tillbaka i stallet fixade vi iordning Lotus och åkte till Julia i Mjölby för hoppträning. Det var en riktigt bra träning med banhoppning och Alva var så nöjd med Lotus efteråt. Det låter bra inför tävlingen som vi ska åka på i helgen. Riktigt skoj ska det bli! 
 
 
Nu ska jag lägga mig och hoppas på att ryggen släpper. I morgon blir det sovmorgon och på eftermiddagen kommer Valle på besök. 
 
Det blev ett litet kort och snabbt inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag.
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Kul med tävling även nu i helgen!! :D

Svar: Ja, det ska bli riktigt kul.
malinlorentzon.se

#2 - - Marie:

Kul med tävling och fin hästen är

Svar: Tack! Ja, det ska bli riktigt skoj!
malinlorentzon.se