Konsert i sommar!

I sommar blir det verkligen sommar, till 100%, för i sommar ger sig Tomas Ledin ut på turné och mer sommar kan det ju inte bli. Vilka har skaffat biljetter, jo jag och Johan. Det ska bli så jäkla kul! Vi ska till sommarstaden Vadstena och se konserten. Vilket ös det kommer att bli! Åh, vad jag ser fram emot den! 
 
 
Ikväll har vi varit iväg på hoppträning hos Julia. Det var en himla tur att träningen var ikväll och inte igår kväll, då det var världens snöoväder. Idag var det lugnt och bara vi kom ut ur stan så var vägarna riktigt fina och det var inga problem att ta sig dit. 
 
Tittut! 😆
 
Träningen var som alltid väldigt lärorik och det går verkligen framåt. På Julias träningar lär man sig alltid något. När jag står där och tittar på dem så blir jag så sugen. Det ser så roligt ut. Jag bara måste ta tag i det och börja hoppa lite småskutt. 
 
 
Ja, vad säger ni om snön. Var den inte lite onödigt? Jag tycker den kom tre månader för sent. Den här snön kan faktiskt kvitta. Nu vill jag ha vår! 
 
Nej, nu ska jag snart lägga mig. Jag hoppas att jag kommer att sova i natt. Jag vaknade 02.30 i natt och efter det sov jag inte mycket. Tänk om det fanns en on/off-knapp på tankarna... 
 
Kram på er alla! 
Malin💞
 
#1 - - Jennifer:

Tomas Ledin skriker ju verkligen sommar! :D Samma med Per Gessle :D

Svar: Precis! Tänk två bra sommarartister.
malinlorentzon.se