Så lyckat!

Jag är så stolt! Ikväll har jag och mina kollegor haft vår rymdmusikal med våra elever. De gjorde det så bra och eleverna var så duktiga! Efter allt jobb som de lagt ner, ja vi också för den delen, så blev det riktigt bra. Nu kommer vi att sova gott i natt, både elever och lärare😁.
 
När jag kom hem ikväll så hade det kommit en leverans med ärtsoppa och hembakat bröd.
 
 
Tack mamma! Det smakade underbart gott! Jag har riktigt längtat efter ärtsoppa och mammas bröd är alltid uppskattat att få. 
 
Innan rymdmusikalen hade vi inläsningstid för en kurs vi går. Jag läste igenom texten här hemma och därefter tog jag en liten tupplur. Det var så skönt att sova en stund. Bara det att jag vaknade med ett ryck för jag trodde jag försovit mig, inte lika skönt. Jag hade bara slumrat till i 20 minuter😆. 
 
Ikväll har jag bara förberett arbetet inför morgondagen och tittat på "Mandelmanns". Det är så bra!
 
Har ni fått snö idag? Det har vi fått... Jag kunde lika gärna vara utan den. Det kommer att bli väldigt varmt framöver så tyvärr kommer den inte att få ligga kvar, så det kommer bara bli ett enda slaskande. Om nu snön skulle komma så kunde den få ligga kvar tycker jag. Att det växlar hela tiden är så trist. Det blir bara blött och eländigt, för t.ex. Lilleman, Lotus och alla barnen på jobbet. 
 
 
Nu laddar vi för en bra onsdag! Hoppas ni får det bra!
 
Kram Malin💕
#1 - - Elisabeth:

Härligt att musikalen blev lyckad!
Bra jobbat!😃👏👏

Svar: Tack! Ja, efter allt slit så känns det toppen!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Men såå kul att det blev lyckat! <3 Kram

Svar: Ja, så skönt! Kram
malinlorentzon.se

#3 - - Marie:

Härligt bra jobbat

Svar: Tack!!! 🤗
malinlorentzon.se