Semmeltisdag

Vad var det som hände? Igår var det som vår ute, idag har vintern anlänt med massor av snö. Hela vintern har vi varit utan snö men nu kom den till slut. För min del kunde det kvitta, men det är inte så mycket att göra åt saken mer än att gilla läget. Lotus håller sig i varje fall ren och det blir ljusare ute så det är två saker på plussidan. 
 
Idag efter jobbet firade vi semmeldagen med att äta en god semla. Gillar ni semlor? Jag älskar semlor och skulle kunna äta flera stycken, men det får räcka med en.😁
 
 
Ikväll har jag sett till att bli klar med ett samarbetsjobb. Jag har också varit en sväng i stallet och fixat det och myst med Lotus. Jag älskar verkligen att vara i stallet, att träffa alla fina stallvänner och prata. Det är den bästa återhämtningen. Just nu är det viktigare än någonsin... 
 
I morgon är det redan onsdag och då väntar hoppträning i Mjölby för Julia Johansson. Jag hoppas att det inte kommer alltför mycket mer snö utan att det lugnar ner sig så att vi kommer iväg. Jag tror i och för sig inte att det ska vara några problem att åka dit eftersom de stora vägarna brukar vara iordning. 
 
Jag hoppas ni har haft det bra! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Ser sååå gott ut även fast jag inte gillar semlor.... haha :D

Svar: Hahaha det var inte dåligt.
malinlorentzon.se

#2 - - Emma:

Hej!
Jag har en blogg, där jag skriver om min son liams hjärtfel och autism. Skriver om allt som rör dessa två ämnen och även om vårdag. Gillar du såna bloggar, så är min blogg något för dig :).

Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer! :)

Svar: Det är helt ok! Jag ska kika förbi hos dig! Ha en fin dag!
malinlorentzon.se

#3 - - Marie:

Mums mums med semla

Svar: Ja, så gott! Och onyttigt 😁
malinlorentzon.se

#4 - - Grzonn.blogg.se:

Semlan ser ju gudomligt god ut :D

Svar: Det var den! 👍🏼
malinlorentzon.se