Tillbaka i vardagen igen.

Hej på er! Hur har er start på veckan varit? Här har det varit fullt ös från start tills alldeles för en liten stund sedan när jag satte mig i soffan. Måndagen har varit hektisk som den alltid är.
 
Vilken underbar helg vi hade! Den kommer jag att leva på länge! Har ni inte läst om den så finns den här på bloggen. Eftersom jag bloggade från telefonen när vi var borta så kom inläggen inte med på bloglovin. Det hade jag nog behövt lägga in själv men det orkade jag inte. 
 
Ikväll har Lotus fått jobba ordentligt efter en lugn helg. Han hade vilat sig i form för han gick så fint idag. Vi provade också hans nya schabrak som vi köpte igår, ett svart LeMieux, bland de bästa schabraken enligt oss och Lotus. Det ligger verkligen toppen! Många andra schabrak knölar sig och ligger inte bra vilket gör Lotus irriterad, men som sagt LeMieux ligger toppen! 
 
 
Att det ligger så bra tror jag beror på att du kan spänna sadelgjorden genom kanaler. Vi spänner på den mellersta och ibland också på den bakersta. Dessutom är schabraken i sabilt tyg, inget som blir sladdrigt efter några tvättar.
 
 
På GHS var vi också och hälsade på Michaela, på MILA Gothenburg, som vi köpte vår ponny Blacky av. Hon tillverkar superfina pannband och också lyckoänglar, så Lotus fick en ny lyckoängel, en ängel med en krona. 
 
 
Passar vår prins😍
 
Nej, nu ska jag se färdigt på "Tunn is". En riktigt bra serie tycker jag. Har ni sett den? 
 
Ha det gott alla! 
Kram Malin💞
#1 - - Emma:

Vilken fin häst du har! :)

Svar: Tack snälla!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Men sååå härligt att helgen va kanon för er!! <3 :)

Svar: Tack! Ja, GHS-helgen är ett måste, alltid så kul!
malinlorentzon.se