Träningskväll.

Direkt efter jobbet idag åkte jag till stallet och gjorde grovjobbet. Alva slutade sent idag och kom inte hem med tåget förrän efter 18 och idag så åkte vi på träning lite efter 19, så att ha det mesta gjort av stallsysslorna var riktigt skönt. 
 
När jag fixat stallet åkte jag hem och åt lite och tog det lugnt. Det var så skönt att bara ta det lugnt och inte känns någon stress. Jag åkte ut till stallet efter 18 och satte för transporten och började göra iordning utrustningen och packa i transporten. Därefter började jag göra iordning Lotus. Så mysigt att stå och borsta och fixa. Alva kom ut lite innan 19, vi lastade som vi tänkt och åkte iväg. Idag var träningen inte så långt bort, bara 5 minuters resa. 
 
 
Träningen gick verkligen superbra idag! Tord börjar alltid sina träningar med ett ordentligt dressyrpass och Lotus var så fin och avslappnad. I hoppningen gick han som en klocka.
 
 
Det är så kul att vara igång och vi ser verkligen fram emot tävlingssäsongen. 
 
Nu ska jag kolla klart "Wahlgrens värld" innan det är dags att lägga sig. Det blir lite sent ikväll, men i morgon är det fredag och dagen innan sportlov så det ska nog gå bra.
 
Kram Malin💕