Trimning

Ryggen gav inte med sig förrän i morse när jag var uppe vid 04.00. Efter att ha böjt på mig och försökt få isär på kotorna där nerven kommer ikläm, så lossnade det äntligen! Sedan sov jag tills efter 08.00. Kände inte av ryggen något på förmiddagen. Så skönt! Kanske inte så konstigt eftersom jag tog det mest lugnt. 
 
Jag fixade med middagen och därefter kom Valle, en liten väldigt glad och energisk borderterrier, för att få bli fin. Det blev en trevlig pratstund med matte samtidigt som jag satte fingrarna i pälsen. 
 
 
 
Alltså, hur söt är han inte!?!?😍 Det blev mycket godis och även ett litet ben efteråt. Duktig kille som står ut med mig😃. 
 
Senare på eftermiddagen åkte jag ut till Lotus och fixade stallet. Ingen var uppskriven på insläppet så jag började ta in och sedan kom en tjej till så vi hjälptes åt att ta in alla hästar. 
 
💖
 
Lotus fick vila idag efter träningen igår. I morgon ska han jobbas igenom inför tävlingen på lördag. 
 
Efter trimning och stallet så kom eländet i ryggen tillbaka men jag har lyckats få loss på det. Nu hoppas jag att det håller sig i schack. Jag ska börja styrketräna och rida så att ryggen stärker sig. Jag måste det!
 
Nu är det snart dags för veckans höjdpunkt, "Wahlgrens värld". Jag förväntar mig ett gott skratt!😂
 
I morgon väntar bland annat spännande innebandymatcher och förberedelser inför lördagen. Så är det "Alla hjärtans dag" också... 
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag! 
Kram Malin💕
#1 - - Wiktoria :

Tack till världens bästa frissa...😘😘 han blev så fin!!
Hoppas de blir bättre i ryggen!!
Kram kram 😘

Svar: Tack och varsågod! Ja ryggen blir nog bra. Jag ska bara se till att bli starkare 😊
Kram 🥰
malinlorentzon.se

#2 - - Liv:

Han är ju bara för himla gullig!

Svar: Ja, visst är han 😊
malinlorentzon.se