Beställt Dahlior och lite annat.

Tjoho! Ikväll har jag beställt hem tre olika sorters dahlior, Askwith Minnie en ljusrosa dahlia som får ca 15 cm stora blommor och blir 110cm hög, Sweet Nathalie en vit (lite rosa i) som får ca 8 cm stora blommor och blir 80 cm hög och till sist beställde jag White Perfection en vit dahlia som får riktigt stora blommor, ca 20 cm i diameter och de blir ca 120 cm höga. Jag ska nog beställa hem någon mer men det gör jag framöver. Det ska bli väldigt spännande att plantera dessa och det är första gången jag ska sätta dahlior så jag ska läsa på hur jag ska göra. Jag hoppas verkligen att de ska trivas i Skogsbacka.  
 
Idag har det annars varit rätt lugnt. Alva har ridit ut med en kompis i stallet. Det gick riktigt bra och båda hästarna hade skött sig bra. 
 
 
I eftermiddag har vi varit i Skogsbacka och fixat lite. Det är så mysigt där ute, så lugnt och skönt. När vi var där så började det snöa, ett litet hopp om lite snö tändes, men det hoppet slocknade senare för snöfallet övergick till regn istället. 
 
 
När vi skaffade torpet, i september-15, den julen köpte vi Blossas årsglögg. Det har vi sedan gjort varje år och jag bestämde tidigt för att samla på dem. Det kommer bli många flaskor så den hyllan kommer inte att räcka till om några år men då får vi hitta på något annat 😁.
 
 
Jag börjar bli sugen på att ta tag i det sista i sovrummet i torpet, flytta sängarna och ta bort den sista plastmattebiten som är under dem. När det är klart är det trägolvet framme igen, precis som det ska vara 🙂. 
 
I morgon är det sista dagen på ledigheten... på tisdag är det studiedag. Ärligt talat så känns det sådär, inte att träffa barnen, men all denna stress och press, den saknar jag inte.
 
Nu ska jag njuta av en skön sovmorgon i morgon och hoppas på att jag inte vaknar tidigt och tänker på jobbet...
 
Kram Malin💕 
#1 - - Anita :

Men så kul! Dahlior är fantastiskt fina :)

Svar: Ja, det ska bli spännande. Hoppas bara att jag lyckas med dem :)
malinlorentzon.se