Blodgivare

Ännu en intensiv dag är snart slut. Jobbet har funkat bra men lite stressigt som det ofta är. 
 
Idag har jag varit och lämnat blod. Det känns bra att kunna göra det och det behövs verkligen blod, så kolla om ni kan börja lämna blod och gör det. Det är inte alla som kan lämna blod, blodet måste ha ett bra värde, du får inte vara för ung eller gammal och så är det några kriterier till som man ska uppfylla, vilka jag inte kommer ihåg nu... När du lämnar blod så får du ditt blod kollat också och det är ju inte fel. 
 
 
Lite sticker det till när de sätter nålen men det är inte så farligt. Under tiden man tappas på blod får man krama en boll och då känns det bra tycker jag.
 
Efter att jag lämnat blod kan jag känna mig lite trött så när jag kom hem så tog jag det lugnt en stund och fikade. 
 
Jag åkte inte till stallet förrän lite senare ikväll eftersom jag hade kvällen i stallet. Alva stannade hemma och pluggade och Lotus fick tisdagsvilan. När jag kom hem tittade jag på "Mandelmanns" och blev så hungrig på allt gott de gjorde i programmet. Nu ska jag ta en snabbtitt på jobbet tills i morgon och därefter blir det att lägga sig.
 
Hoppas ni har haft en bra dag! Kul att så många hittat hit! 
 
Kram Malin💕
#1 - - Sandra mamma till4:a!!!:

Va härligt att läsa om någon som ger blod och uppmanar andra att göra det. Det behövs verkligen. Blod är en färskvara och behövs nytt varje dag. Det är verkligen ett lätt sett att bidra till att hjälpa andra.
Jag gav blod i många år men för snart 2 år sedan så sa blodcentralen stopp till mig pga mina tunna klena vener. Kändes riktigt surt då jag var glad att kunna göra något bra för andra och så var det slut med det.
Men blev glad att se att du skrev om att ge blod och jag hoppas att du fortsätter med det så länge det går.
Ha en jätte fin kväll!!!!

Svar: Vad kul att du tycker det! Ja, kan man så tycker jag att man ska göra det. Vad synd att dina vener inte höll för blodgivning längre, men du gjorde så gott du kunde så länge du kunde. Jag kommer att fortsätta med detta tills jag inte får längre. Önskar dig med en fin kväll och tack för dina fina ord!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Så bra och viktigt!! :D

Svar: Ja, visst är det!
malinlorentzon.se