Dags att ringa.

God kväll kära bloggläsare! Vad kul det är att ni är så många som hört av sig och tycker att brorsans knivar är fina! Så kul! Som sagt, är ni sugna på en present, eller varför inte en egen kniv, så är det bara att maila mig så skickar jag vidare förfrågan till brorsan.
 
Igår fick jag en liten bastning av mina föräldrar att jag inte ringt sjukhuset än och bokat tid för att kolla upp min huvudvärk och hjärtklappning. Idag frågade mamma i telefonen och även en kollega på jobbet så i morgon ska jag ringa ner och beställa en tid. Jag vet inte varför det inte blir av att jag ringer ner... Så dumt egentligen. Jag har ju som nyårslöfte lovat att vara snäll mot mig själv.😏 
 
Idag när jag kom hem så blev det mellis. Sedan råkade jag lägga mig under filten och sedan kom Missan, ja och ni kan säkert räkna ut resten... jag somnade och sov som en stock. Det var inte tanken! Jag är så trött på att vara så trött hela tiden... Jag hade tänk göra lite annnat i eftermiddag när jag hade lite tid över. Det blev det inget med.
 
Ikväll åkte jag och fixade hos Lotus. Så kul att träffa lite stallkompisar och prata en stund. Lotus fick sig en omgång med borstarna också. Underbar återhämtning! 
 
När jag kom hem så åt vi kvällsmat tillsammans, allihop! Det är inte ofta vi sitter ner tillsammans alla i familjen. Det är alltid någon som är iväg på något. I kväll lyckades vi att samla alla och det var så mysigt att sitta ner tillsammans.
 
Så fina små vaktelägg från Hampus farmor. 
 
I morgon är det äntligen fredag och då är det tacofredag!😅
 
Kram Malin💕
#1 - - sara:

Vilka söta ägg:) Vill gärna ha vaktlar när vi flyttar till huset i vår.

Svar: Ja, visst är de söta! Jag skulle allt kunna tänka mig vaktlar i framtiden med 👍🏼
malinlorentzon.se