En presentation.

Ja, jag lovade en liten presentation om mig själv häromdagen så här kommer den... Jag heter Malin, jobbar som lärare i en åk 2 och är 46 år gammal än så länge. Senare i år kommer den siffran att slå om till 47. Inte klokt! Jag bor i en liten stad som heter Tranås tillsammans med min man Johan och våra tre barn Alva, Siri och Gustav. Johan och jag har hållt ihop sedan 1990 så i år har vi varit tillsammans i 30 år!😳 
 
Jag har bott i Tranås i hela mitt liv, i stan, men har alltid, sedan jag var riktigt liten, velat bo på landet och vi hoppas kunna hitta något i framtiden. Så länge njuter vi i vårt torp Skogsbacka som jag älskar! Skogsbacka köpte vi hösten 2015 och det har jag inte ångrat en dag.
 
 
Det är det bästa som finns att vara där ute och njuta av lugnet och djur och natur. Extra lyxig är det när Lotus och Celinne är med där ute på sommaren. Att ha dem precis vid husknuten och rida ut, ja det är riktig lycka.
 
 
 
 
Förr i tiden födde jag upp Norska Skogkatter under stamnamnet S*Lomarez. I en av kullarna sparade jag en katt Amadeus. Han var så speciell, han hade svart svans och svarta öron så det gjorde att jag inte sålde honom. Med Amadeus åkte jag land och rike runt med på utställningar, även hans mamma fick följa med. Vi var i Norge ett par gånger och bodde på hotell och ställde ut. Det var tider det😄.
 
S*Lomarez Baloo till vänster och GIP S*Lomarez Amadeus till höger. 
 
Jag har alltid haft ett stort djurintresse och om man ser till det så skulle jag bo på landet. Idag har vi 4 katter Sessan, Missan, Skrållan och Minus, en Cocker Spaniel som kallas Lilleman, två kaniner (Siris) och två marsvin och så Lotus, vår häst. Han står i ett stall lite drygt 5 minuter hemifrån oss. Där har vi stått i 10 år, ända sedan vi köpte vår första ponny. Vi trivs verkligen toppen! Jag började att rida i vuxen ålder. Siri var 1 år och jag såg en annons att det fanns platser i en ridgrupp så då började jag. Första gången red jag i mysbyxor. Så hemskt men jag var fast! Därefter har det rullat på. Alva började på hästkul när hon var 3-4 år och har ridit sedan dess. 
 
Lillis 💖
 
Ett annat intresse som jag har fått på senare tid, eller det kom i och med att vi köpte Skogsbacka och det är att odla. Jag vet inte varför det inte är lika roligt här i stan, det är bara inte det. En dröm jag har är att skaffa mig ett växthus därute. Det skulle verkligen vara superkul! I år ska jag plantera Dahlior för första gången. 
 
Astrid Lindgren-rosen som jag planterat i Skogsbacka.
 
Ja, så älskar jag fotografering och redigera bilder. Framöver ska jag fota lite mer, nu när det blir ljusare ute.
 
Det var lite om mig...
 
 
Det finns säkert mer att berätta, men det får bli en annan gång. Vill ni fråga något så är det bara att fråga på.
 
Hoppas ni har haft en fin lördag! 
 
Kram Malin💕
 
#1 - - Anita:

Såå fint inlägg :D

Svar: Tack! 🤗
malinlorentzon.se