Halsfluss

Gott & Blandat / Permalink / 1
I morse ringde jag till vårdcentralen här i stan, knappade in mina uppgifter och fick meddelande om att de ringer upp efter nio på förmiddagen. Nu måste Siri bli bra! Nu har hennes förkylning, halsont hållit på sedan två veckor innan jullovet. Hosta och snorigheten har försvunnit men halsontet har kommit och gått fram och tillbaka och igår hade hon så ont att hon knappt kunde svälja. Jag åkte en sväng till jobbet, sedan kunde jag åka ifrån efter att jag pratat medd vårdcentralen tack vare schyssta kollegor som ställde upp!💖 På sjukhuset fick vi skriva in våra uppgifter och därefter blev det en liten väntan. När vi kom in fick Siri först träffa en sjuksköterska som bedömde att vi måste träffa en läkare. Läkaren i sin tur tittade Siri i halsen och konstaterade att hon hade halsfluss. Så hon fick penicillin i 10 dagar. Nu hoppas vi på att det ger med sig och inte kommer tillbaka när väl penicillinkuren är klar... Vet ni vad kalaset kostade?! Inte ett öre! Eftersom hon är 15 år så är det gratis för henne på sjukhuset och vissa mediciner är gratis för dem som är under 18 år och det var denna. Snacka om att jag var förvånad när medicinen var gratis 🙃.
 
 
Jag åkte sedan tillbaka till jobbet. I eftermiddag har vi jobbat järnet för vi ska ha en "Rymdmusikal" i våra klasser framöver så vi fixade iordning replikerna till dem som ska ha det. Ett riktigt "hästjobb" som tog allt vårt fokus. Vi blev i varje fall klara så nu ska här repas ordentligt så att det sitter tills premiären.
 
Efter jobbet och kaffe åkte vi till stallet där Alva trimmade Lotus och jag fixade stallet. Därefter blev det lite kvällsmat och jobb. 
 
Nu ska jag snart i säng. Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💕
#1 - - Eira:

Usch vad träligt med halsfluss! Har själv haft halsont nu i flera veckor så hade inte varit förvånad om jag åkt på detsamma. Krya till tösen!

Svar: Ja, så trist! Hon missar massor i skolan men värst är väl att hon missar sin fotbollsträning. Hoppas du inte åker på det! Jag ska hälsa henne det!
malinlorentzon.se

Till top