Lite vardagslyx.

Hej hopp på er! Hur har ni det där ute? Här har dagen varit bra. Jo, förkylningen hänger i och det känns som om hosta är på gång, men annars har det varit bra. Jobbet idag har varit riktigt bra! 
 
På väg hem från jobbet hämtade jag hem några paket som väntat ett par dagar. Dessutom smet jag in på apoteket och köpte en rengöringsmousse och en dagcreme. 
 
Favoritdoften från Rituals är denna... 
 
 
Den luktar himmelskt gott! Det finns nog ingen som slår denna, eller vad har ni för favorit? Jag köpte bodycream, refill. Det är toppen att det finns så att jag inte behöver köpa en ny burk varje gång. Dessutom köpte jag mig en handcreme. Alltså, den luktar magkiskt!!! 
 
Jag smet också in på apoteket och där köpte jag rengöringsmousse och en dagcreme. Jag bara tog något som jag hoppas ska passa, typiskt mig😁 Någon som testat dessa produkter? Om, vad tycker ni? 
 
 
Förhoppningsvis kanske jag kan hålla några rynkor i schack😆.
 
Nu är äntligen hoppträningarna igång. Juliaträningen gick toppen och Lotus var så pigg och glad och jag blir så glad i hjärtat av att se hans glädje när han får hoppa. Då är han verkligen en lycklig häst! 
 
 
Sedan har ryttaren lite att bita i när han är på det humöret, "kan-själv", men det löser hon riktigt bra!
 
I morgon är det fredag igen. Veckorna bara rusar iväg och snart är januari slut. 
 
Kram på er
Malin💕
#1 - - Anita:

Åååh, Rituals Produkter är Storfavorit :D

Svar: Ja, visst är de!
malinlorentzon.se