Min onsdag.

Hej på er! Hur har ni det såhär på lillördagen? Här är det lugnt. Jag sitter framför TV:n där "Renées brygga" är på, ett favoritprogram. 
 
Idag var det dags för eleverna att återvända till skolan. Det var sååå kul att träffa dem igen! De är helt underbara och hade så roliga saker att berätta att jag knappt kunde hålla mig för skratt. Nu är vi igång så nu kör vi igen! 
 
Efter jobbet idag tog jag det lugnt en liten stund innan Alva och jag åkte till stallet. Tyvärr är det så att ridklubben som inte ligger så långt från vårt stall, har fått en snorig häst, någon bakterie, som tur är så är det inget luftburet, men vi får inte åka någonstans på 3 veckor. Vi kommer nu att hålla oss utomhus när vi rider. Som tur är så är det varmt ute och inget fruset än och det är vi glada för. Idag var vi i paddocken och Lotus var riktigt fin. Han gör sig faktiskt bäst utomhus och blir överlycklig när han får dra iväg i galopp på långsidan. 
 
😍
 
Nu ska jag i säng och ladda inför i morgon. Jag kommer nog sova gott i natt, bättre än natten till idag som var katastrof... 
 
Kram på er och glöm inte att klicka på gilla-hjärtat här under när ni kikat förbi!
Malin💕
#1 - - Anita:

Också börjat kika på Renées brygga, mysigt program :D

Svar: Ja, visst är det!
malinlorentzon.se