Några frågor.

Så är fredagen redan här. Vi har ätit den obligatoriska fredagstacosen och som vanligt så smakade det väldigt bra. Vi åkte till stallet tidigt idag så att Alva hann rida ut Lotus i skogen en sväng. Efter det har jag inte gjort så mycket. Det har varit riktigt lugnt. 
 
Är det någon av er som läser min blogg som känner att ert hjärta slår oregelbundet emellanåt? Mitt hjärta gör det, ofta, flera gånger om dagen och det är så obehagligt. Jag vet att hjärtan kan slå oregelbundet och det ska inte vara något farligt om det inte håller på för länge, men om det håller på ofta, är det farligt då? Jag kanske ska söka för det, jag vet inte. Hur skulle ni göra? 
 
Idag blir det frågor till er... jag vet att jag frågat innan, men vad skulle ni vilja läsa om mer här? En presentation av mig själv? Eller är det bara vardag som är intressant? Torpet? Frågan är hur personlig man kan vara här... 
 
Längtar till sommaren!💖
 
Önskar er en fortsatt fin fredagskväll!
 
Kram Malin💕
#1 - - emnitus:

Mitt hjärta slår ibland oregelbundet litedå och då under dagarna, obehagligt och ibland tappar jag andan, varit på ekg undersökning men dom sa att de är ingen fara!

Svar: Ja, visst är det obehagligt. Det är säkert ingen fara men samtidigt så tänker jag på om det är hälsosamt för hjärtat att slå så oregelbundet så ofta.
malinlorentzon.se

#2 - - Åsa:

Stress kan ge hjärtklappning, fel ämnesomsättning ( både för låg och för hög) kan ge hjärtklappning, dock brukar andra symtom finnas vid problem med ämnesomsättningen (frysa lätt, trötthet osv ) Vad jag har förstått så verkar stress ändå vara en av de vanligaste orsakerna .

Själv hade jag mycket stök, hade problem dygnet runt i stort sett var annat slag en hel höst. Blev till slut så dålig att jag blev inlagd akut och fick till slut reda på att jag har en väldigt ovanlig hjärtmuskelsjukdom som heter Non compaction kardiomyopati.

Nu menar jag inte att du har det. Men jag gick länge med problem med hjärtrytmen innan jag sökte hjälp ( trodde att det var min levaxindos som behövde ändras ) Med faciet i handen skulle jag ha kollat tidigare. Så har du mycket känning från hjrtat, kolla då hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Lycka till ♥


Svar: Det låter läskigt det du hade. Ja, nu ska jag ta tag i det här. Jag håller helt klart med dig om att det är bättre att kolla en gång för mycket än för lite. Hoppas att du mår bättre nu! Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter!
malinlorentzon.se