Podd, anmälan och soffhäng.

I natt har jag hostat och i morse vaknade jag och hade ont i ansiktet. Det kändes väldigt märkligt men det måste vara bihålorna. Nu känns det som om det har börjat släppa. Sådan tur att det finns nässpray och värktabletter. Jag hoppas vara tillbaka, kanske inte helt "fit for fight" men tillräckligt, på jobbet på onsdag. 
 
Idag har annars tv:n gått varm. Jag startade med Nyhetsmorgon och sedan blev det Sofias änglar. Därefter har jag lyssnat på några avsnitt av podden "Wahlgren & Wistam". Jag har skrattat högt här i min ensamhet.😅 En sovstund har det också blivit.😴
 
Igår kväll anmälde vi Alva och Lotus till sin första tävling i år. Vi har anmält till Jönköping i början av februari och vi har anmält till 1m och det beror på att vi ligger så efter i hoppningen nu pga att anläggningen på ridklubben varit stängd och vi har inte kunnat åka på de träningar vi tänkt. Tanken är att när vi kommit igång vara uppe på 1.10m, men det tar vi när ekipaget är redo.
 
Vem längtar inte efter sol och tävling!? Snart är vi där! 
 
Vill ni följa oss och vardag, träning och tävling med Lotus så har jag gjort ett instagramkonto som ni kan följa. Det heter @team.lorentzon och ni är så välkomna att hänga på där! På mitt gamla instagramkonto kommer jag fortsätta att göra inlägg om allt annat i mitt liv som t.ex. torpet, inredning, fotboll mm. 
 
Nu ska jag snart ta en ipren och krypa ner i sängen och hoppas på en god natts sömn. Först ska jag se klart "Idrottsgalan". Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Kul att ni är så många som kikar förbi. Klicka gärna på "gilla-hjärtat" här nedanför inlägget när ni kikat förbi 🙂 Det skulle pigga upp krassliga mig!
 
Kram Malin💕 
#1 - - Marie:

Vår 6-åriga dotter ska börja på ridskola idag, hon är så taggad. ja är nog bihålorna, du kanske får kolla upp det annars om du behöver ngn specialspray eller ngt

Svar: Åh, vad kul! Förstår verkligen att hon är taggad! Ja, vi får se grunder går med bihålorna. Det känns lite bättre idag.
malinlorentzon.se