Presenttips

Idag har jag haft en bra onsdag. Jag slutar vid 15 på onsdagar, en perfekt tid tycker jag. Det är en del kvar av eftermiddagen så jag kan hinna med något mer om jag vill. På vägen hem idag gjorde jag ett ärende och när jag kom hem blev det kaffe och soffan. Så skönt för ryggen var inte att leka med. Det släppte ikväll när vi var i stallet. Ni vet, att stå böjd och packa påsar med ensilage gör att min rygg rättar till sig 😄. 
 
Nu över till något heeeelt annat... Ni som varit med här i bloggen vet att jag har en lillebror. Känns konstigt att säga lillebror om en karl på 43 år 😅 I varje fall, Pelle heter han och är min lillebror, en händig sådan. Han hjälper mig bland annat när jag ska stänga av vattnet i torpet. Sedan måste jag tipsa om hans fina knivar som han gör. Ett så fint hantverk! Allt är handgjort, förutom själva knivbladet.
 
 
En perfekt present! Är någon sugen på att beställa en kniv så går det bra att maila mig. Min mailadress finns i spalten till höger i bloggen. 
 
Jag funderar på att göra ett inlägg med en liten presentation av mig själv framöver. Det är så många nya som verkar ha hittat hit så det kanske kan vara lite trevligt. Vad säger ni om det?
 
Nej, nu ska jag se klart "Reneés brygga". Hoppas ni har haft en fin onsdag! Nu kör vi på så är det snart helg igen!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men åh, fint! :D

Svar: Ja, visst är de fina!
malinlorentzon.se

#2 - - Linnéa :

Cool kniv!

Svar: Tack! Ska hälsa honom det!
malinlorentzon.se