Så fruktansvärt!!!

Varje morgon när jag vaknar brukar jag ta en sväng in på mobilen för att se om det hänt något. I morse hade Alva vidarebefodrat en snap, "Det brinner på skolan, ni som inte bor där ska inte åka dit", något sånt stod det. Men gud, vad händer, var min känsla och denna hemska oroskänsla kom. Var brinner det? I själva skolan? I stallet, hos hästarna? Jag surfade vidare in på nätet och läste då att "ko-stallet" på skolan brann och kor och kalvar brunnit inne!😭 Det är så fruktansvärt! Hela dagen har varit upp och ner. Den paniken som djuren måste ha haft, alla kossor, alla kalvar... Jag tycker sånt här är skitjobbigt och när jag pratade med min mamma om detta i eftermiddag och berättade att skolan varit så fina och ringt alla elever för att fråga hur de mådde, då kom tårarna. Jag lider verkligen med djur, skolan, personal och de två killarna som kom först till ko-stallet och försökte släppa ut dem, men det gick inte. Det var för sent!😭 Ni kan läsa mer om branden här.
 
Jobbet har annars rullat på bra idag. Onsdagar är intensiva, det är i och för sig de andra dagarna med, men på onsdagar är jag ute och rastvaktar både på förmiddagen och på lunchrasten. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag bestämde mig för det i höstas, men jag kommer inte göra om det😆.
 
Ikväll har vi varit ute i regnet och ridit. Eftersom ridklubben har en häst som inte varit pigg så har vi bara varit ute, i ur och skur. Det går riktigt bra och det är bra att träna på att galoppera fram i pölar också.😄 
 
 
Efteråt fick Lotus sin slobber som han älskar😋. Han är en riktig labbas är han när han äter som ni kan se😆.
 
Jag fick sådan fin respons på mitt senaste inlägg om blodgivning. Det blev jag riktigt glad för! Jag menar varje ord, kan ni bli blodgivare, bli det! En sådan enkel sak kan rädda någon annan. 
 
Nu ska jag ta soffhäng resten av kvällen. Jobbet inför i morgon är klart så jag kan bara ta och chilla 😊.
 
Ha det bra alla fina läsare!
 
Kram Malin💕