Sjuk igen.

Igår morse vaknade jag med sån halsont!😩 Jag orkar inte! Det är inte särskilt längesedan jag var förkyld och nu var det tillbaka igen. Alva och jag var i stallet på förmiddagen, därefter blev det inte mycket gjort. Jag plockade iordning på lite tvätt.
 
Idag såg jag fram emot att hänga på flera i stallet på lite hoppträning. Jag hade kanske inte tänkt hoppa så mycket med Lotus, men fixa lite bommar på backen, kanske något litet skutt, och att göra något ihop med de andra såg jag verkligen fram emot, men i morse när jag vaknade var jag inte bättre. Snarare sämre, totalt genomförkyld!🤧 Så det var bara att glömma det. Jag åkte till stallet på förmiddagen och när jag åkte förbi ridklubben och såg alla stallkompisar rida, så kände jag mig lite ledsen. Så typiskt att jag ska må dåligt när det händer något kul... ja, ja det kommer fler tillfällen.
 
Jag åkte ner till stallet och mockade och gjorde Lotus mat. Hälsade på honom i hagen och träffade på alla när de ridit klart. Sån himla rolig grej vi hittat på i stallet! Så kul att göra något tillsammans!😃
 
 
När jag kom hem la jag mig på soffan och frös sådär otäckt emellanåt, feber såklart,🤒 så det har varit soffläge resten av dagen. Johan åkte ut till Skogsbacka och tittade till det, jag orkade inte följa med. Jag låg istället och tittade på världscupen i hoppning på TV:n. När det var slut och jag ändå bara låg sådär så tog jag tag i att lyssna på podden "Wahlgren & Wistam". Jag har länge tänkt göra det så det passade bra nu. Det är bara det att jag somnade😆. 
 
Ikväll blir det tidigt i säng för att pigga på sig så snabbt som möjligt igen. 
 
Hoppas ni har haft en finfin söndag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Men vilken jäkla otur du har då..!! Jag har inte varit förkyld på snart ett år tror jag... Peppar peppar...... ;)

Svar: Ja, jag är så less... Hoppas på att det går över fort. Jag har inte tid att vara sjuk!
malinlorentzon.se