Sover och sover.

Oj, vad det blåser ute här ikväll. Visst är det en konstig vinter vi har... I morgon ska det bli 7 plusgrader enligt väderappen. 
 
Idag har jag inte gjort mycket mer än sovit. Jag är riktigt trött verkar det som. Jag sov tills klockan ringde i morse kl. 09.00. Då gick jag upp och käkade frukost. Lite senare blev det kaffe och vid halv tolv åkte Alva och jag till Lotus. Alva red ut i skogen och Lotus hade varit riktigt pigg och glad idag. Det hade visst blivit ett par bocksprång när de skulle galoppera i favoritbacken😆.
 
😘
 
När vi kom hem åt vi mat och efter det la jag mig på soffan. Missan, som älskar när jag lägger mig på soffan, hade svårt att vänta på att jag skulle komma på plats, så ivrig att få lägga sig hos mig.
 
💖
 
Tills slut var vi på plats och det dröjde inte länge förrän jag somnade... Sov sedan till 16.40 från 14.30... Det var den lördagen känns det som. 
 
Nu blir det snart hemmagjord pizza. Det ska bli så gott, mycket godare än köpt tycker jag. Vad tycker ni? 
 
 
Ikväll ska vi se "Stjärnorna på slottet".
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! 
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita.S :

Ser inte ut att bli någon vettig kyla alls i dagsläget :(

Svar: Nej, det gör det verkligen inte. Såg att det ska bli 8 grader varmt framöver...
malinlorentzon.se

#2 - - Ajli Müller:

Jag är väldigt trött också nu och behöver väldigt många timmar sömn. Jag vet inte, det kanske beror på mörkret ändå...

Svar: Ja, jag hoppas på det! Jag vill inte sova bort all min lediga tid så jag hoppas på att det vänder så snart som möjligt.
malinlorentzon.se

#3 - - Marie:

Kikade in på din blogg:)
Ja här i södra Norrland är det inte en snö gnutta. Så jag håller verkligen med om att vädret är konstigt och märkligt

Svar: Kul att du kikade förbi! Nej, men visst är vädret konstigt! Trodde att ni hade snö. Snart är det knappt lönt att det kommer någon snö, för snart vill man ju ha vår :) Välkommen förbi här igen!
malinlorentzon.se