Spänd Lotus

Det märks att det är fullmåne snart. Det är helt hopplöst att sova nu. I morse vakande jag innan fem och det var helt kört att somna om. Nu är jag så trött så snart ska jag i säng. Brukar ni känna av fullmånen? 
 
Efter jobbet idag tog jag lite kaffe och en macka. Därefter jobbade jag med en del saker som bara var tvunget att bli klart tills i morgon. Därefter åkte jag till stallet. Alva går länge i skolan på torsdagar så det blir jag som får ta stallet på torsdagar. Idag gick Lotus och jag till paddocken där jag longerade honom. Han var pigg och glad och helt plötsligt blev han rädd för något. Han blev stor som ett hus och spänd som en fiolsträng, han drog på i galoppen, studstravade runt med svansen rakt ut och blåste i mulen, som hästar gör när de blir rädda hahaha. Ja, när han blir sån ja, då känner jag mig riktigt liten. Han lugnade snart ner sig när jag klappat om honom och pratat med honom 😄.
 
😍
 
Det har varit en kortare arbetsvecka den här veckan och det har varit skönt. Det är skönt att det är fredag i morgon och snart är helgen här! Underbart!
 
Önskar er en fin fredag i morgon!
 
Kram Malin💕